Gönüllü Faaliyetler

Farklı Görevler

Derneğimiz, gönüllülerimizin çalışmalarımıza katkı verebilmesi için birkaç farklı şekilde olanak sağlayabiliyor. Derneğimizin birçok faaliyeti, gönüllülerimizin büyük çabası ile gerçekleşmektedir.

Gönüllülerimizin emeği sayesinde gerçekleşen uygulamalar arasında, muhtaç bölgelere acil yardım götürmek, yardımlar için kaynak oluşturmak, sağlık hizmetlerinden yoksun bölgelerdeki Sokak hayvanlarına sağlık hizmetleri götürmek, çeşitli meslek grupları ile birlikte çalışmalar yaparak projeler geliştirmeye kadar birçok farklı faaliyet yer almaktadır.

Gönüllülerimizin desteği ile bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz projeler arasında bir çok eser bulunmaktadır.

Bağışlar

Hayırsever kardeşlerimizin bize yönelik en büyük desteklerinden birini ise bağışlar oluşturuyor. Fiziksel olarak çeşitli işlerde yer alacak imkânı ya da vakti bulunmayan ama muhtaç durumdaki sokak hayvanlarımıza yardım etmek isteyen imkân sahipleri, derneğimize bağışta bulunarak, ihtiyaç sahibi olan tüm sevimli dostlarımıza yardım etmiş oluyor.

Mama dan, Kulbelere kadar bir çok yardım imkanı sunuyoruz sevimli dostlarımıza.

Siz de Sevimli Dostlarımıza yaptığınız bir yardım sayesinde onları mutlu etmek istiyor ve daha rahat bir yaşama kavuşmalarını istiyorsanız, gönüllü faaliyetlerimize katılabilir ya da bağışta bulunabilirsiniz.

Bağışta bulunmak için kullanabileceğiniz yöntemler, derneğimize telefon aracılığı ile ulaşmak veya derneğimizin web sitesine girip, bağış bölümüne giderek EFT ile bağış gerçekleştirmektedir.

Yaptığınız bağışlar sayesinde oluşturulan paketler,  ihtiyaç sahibi tüm sevimli dostlarımıza tek tek ulaştırılıyor. Dernek olarak, bu hedefe ulaşmak için elimizden gelen çabayı gösteriyor ve bu konuda en büyük destekçilerimiz konumunda olan siz gönüllülerimize teşekkür ediyoruz. Derneğimizin gerçekleştirdiği diğer faaliyetler hakkında bilgi almak için gibi diğer faaliyetlerimiz hakkında bilgi alabilirsiniz. Bu ve diğer faaliyetlerimiz hakkında sorunuz varsa bizlere formumuzdan ulaşabilirsiniz.